torsdag 5. august 2010

Hello!

Nå har jeg prøvd å legge litt mer ting på bloggen min, men det er ikke lett å gjøre slike ting når en ikke er så veldig god på data...
Har ikke gjort så mye idag heller, så på en film før i dag som var ganske morsom, men Salma Hayek og Penelope Cruz, "Bandidas" heter den og der spiller de to bankranere..Anbefales på det varmeste! Det var selvsagt med en mann også, en skikkelig kløne av en detektiv som virkelig fikk gjennomgå med kyssetrening:)
Gubben har snart jobbet en uke og det har jamenn gått fort! Fra og med neste uke er jeg tilgjengelig for jobbing i barnehagen igjen, og håper selvsagt på endel jobbing framover, er så kjekt å ha litt penger også og ikke bare "leve" på andre...Regninger forsvinner ikke selv om en gjør sitt beste for å overse dem litt...he he:)


I have tried to put some more stuff on my blog, but it isn`t easy when you are not familiar with what you can do here.
I haven`t done much today, but have seen a film called "Bandidas" with Salma Hayek and Penelope Cruz. That was a quite funny movie where they played bankrobbers. Of course there were a man too and he was put through amongst other things, kissing practise:)
My man has been working for a week now and it has gone by so fast! Next week my holiday is over and I will hopefully get called in to some work in the kindergarten. It is so nice to have my own money and not "live" on another persons money if you know what I mean...
Bills don`t disappear just because one doesn`t see them for a while...he he:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar